Broodbeleg inspiratie!

Inspiratie om je ontbijt of lunch eens om te gooien!

Is je inspiratie voor lekker en voedzaam broodbeleg verdwenen? Eet je voor meer dan 70% van de tijd hetzelfde, zoals een plakje kaas of kip, en ben je toe aan een update? Speciaal voor jou heb ik deze lekkere en voedzame opties voor op je boterham bedacht. Tip: verruil je boterham ook eens voor een volkoren cracker, pitabroodje of wrap!

Vlees- & viseters, Flexitariërs

Vegetariërs

Veganisten

Benieuwd naar andere lekkere en voedzame opties voor op je boterham? Of ben je nieuwsgierig welke ‘switches’ jij kan maken tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, zodat je meer vitamines en mineralen binnenkrijgt? Je leest het in het e-book JUST.eatthebasics: het e-book met meer dan dertig pagina’s vol basiskennis over voeding, interessante weetjes en praktische tips zoals JUST.switchyourfood. Veel leesplezier!

Liefs, Laura.

Literatuurlijst

Icoontjes: FREEPIK van www.flaction.com

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit vind je vast ook leuk:

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x