Afl. #22 – Verander je gedrag in 6 stappen

In deze podcast bespreken we het onderwerp gedragsverandering en leggen we uit welke antwoorden je in het nieuwe e-book kunt vinden.

VERANDER JE GEDRAG IN 6 STAPPEN

Hét ebook wat jou gaat helpen om op een gemakkelijke manier jouw ongewenste gedrag te veranderen. Gedragsverandering is namelijk géén kwestie van wilskracht. Het is een kwestie van de juiste aanpak.

Stel, je had je voorgenomen om minder op je telefoon te zitten, minder te snoepen, meer te mediteren, of noem maar op, en je komt deze voornemens niet na, dan denk je vaak dat een gebrek aan talent of wilskracht het probleem is.

Dit klopt niet.

Natuurlijk speelt doorzettingsvermogen een rol: voor niks gaat de zon op. Maar een verkeerde aanpak is vaak de grootste boosdoener. De clou bij effectieve gedragsverandering is weten hoe je gedrag ontstaat, zodat je aan de juiste knoppen kunt draaien om het te veranderen. En dat hoeft helemaal niet zwaar of ingewikkeld te zijn.

In dit e-book, wat bestaat uit twee delen, legt Suzie Geurtsen (gedragspsycholoog) in deel 1 in begrijpelijke taal uit hoé gedrag werkt en hoe gedragsverandering werkt. In deel 2 word je door middel van tekst, voorbeelden, afbeeldingen en praktische tips aan de hand genomen om in 6 stappen jouw gedrag te veranderen. Niet voor even, maar voor je hele leven.

Heb jij gedragspatronen, bewust of onbewust, klein of groot, die je graag zou willen veranderen? Schaf dan dit e-book aan, het gaat je helpen! Ook als je nu op dit moment geen gedragsverandering wilt doorvoeren, maar bijvoorbeeld bij mensen om je heen ziet dat ze worstelen met bepaalde gedragingen, is het boek een absolute aanrader. Je krijgt meer kennis en meer begrip van gedrag en gedragsverandering.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lisanne
Lisanne
2 mei 2020 04:35

Super interessant🙌Ga gelijk het e-book aanschaffen…

Dit vind je vast ook leuk:

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x