Afl. #27 – Camperlife #7 – 100 dagen in de camper!

HOLY MOLY! De dag waarvan we wisten dat die ging komen. We wonen 100 dagen in de camper! 100 dagen onafgebroken in een huis op wielen waarmee we van bestemming naar bestemming rijden. Benieuwd hoe het ons vergaat en nieuwsgierig naar een update? In deze podcast nemen we jullie mee op reis van de afgelopen 100 dagen. Wat was onze grootste tegenvaller en meevaller? Hoogtepunten & dieptepunten? En zouden we dingen anders hebben gedaan nu achteraf? We bespreken het allemaal in deze podcast. Ook nemen we jullie mee in een rondje comments die we krijgen. We vinden al jullie positieve comments te gek maar er zitten uiteraard ook een paar rotte appels tussen. Wat doet dat met ons? Ook dit bespreken we. 🙂 Heel veel luisterplezier!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kim
Kim
5 augustus 2020 20:03

Iedereen leeft/kijkt/reist op een manier die bij hen past. In een museum kijk je ook naar waar je naar toe getrokken word, wat je interessant vind. De een heeft het binnen een half uur gezien en een ander kan er geen genoeg van krijgen en moeten ze buiten vegen 😂. Niemand kijkt op dezelfde manier in een museum. Hoe jij het ervaart is uniek. Zo ook met reizen, niemand maakt dezelfde reis. Ook al rijd je dezelfde route. Dus wat zeggen alle comments?
Ik vind jullie inspirerend 💪

Dit vind je vast ook leuk:

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x