Afl. #29 – Camperlife #8 – Onthaasten

In deze aflevering gaan we het hebben over onthaasten. Het is een periode wat rustiger geweest op JUST.thelifestyle en dit had een reden. Welke reden vraag je je af? We waren aan het onthaasten. Maarten legt uit waarom hij besloot om een paar weken niet te werken. En wat is onthaasten eigenlijk? Lukt het ons? En hoe doen we dat in de camper? Kunnen we onthaasten sinds we op reis zijn. Deze vragen komen allemaal aan de orde in deze podcast. Heel veel luisterplezier!

4.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephanie
Stephanie
25 oktober 2020 06:42

Goeie morgen! Dank voor deze potcast! Ik geef mijzelf eigenlijk nooit de tijd om ze te luisteren.. iets met niet kunnen onthaasten 🤷‍♀️ maar door de headline en het veel te vroeg wakker worden van de kids (wintertijd, dus ongegeneerd voor de tv gezet) besloot ik in bed te blijven liggen en te luisteren. Heerlijke stemmen en goeie tips! Blijf vooral doorgaan (ook met reclame 🤪)
Liefs Stephanie

Pieter
Pieter
3 mei 2021 20:04

heel herkenbaar die druk van email en socials. Soms lijkt het bijna onontkoombaar. Ik werk in een grote organisatie (en dito veel emails). Effectiviteit ervan gaat volledig verloren doordat iedereen je met de grootste CC crap deelgenoot maakt :-). Afijn, ik zit waarschijnlijk niet in jullie doelgroep (58 and counting) en volg jullie random op Youtube. Erg leuk om jullie te volgen! Dit is overigens mijn eerste Podcast die ik beluister en vindt het erg boeiend. Ik zal het in eerdere posts gemist hebben maar ik kom hier via S02Week #6 er mag best meer “reclame” gemaakt worden voor deze… Lees verder »

Dit vind je vast ook leuk:

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x