Being healthy and
feeling fit isn't just
a hype or a trend.
It's JUST.thelifestyle.

Being healthy and
feeling fit isn't just
a hype or a trend.
It's JUST.thelifestyle.

28027

luisteraars

podcasts

8578

gelezen

blogs

500

bezoekers

events

3843

verkochte

e-books

Wil jij je mentaal & fysiek fit voelen?
Download dan een van onze e-books.

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

deelnemers

reviews

Top product !

Product dumbells boom gekocht met het idee, ik zie het wel. Maar hij is beter als verwacht ! 30min oefeningen en lekker afwisselend qua oefeningen. Oefeningen staan duidelijk beschreven. ( Met foto's ) Fijn boek.
- Winterswijk

Ontzettend blij met de dumbbell e-books!

Gevarieerde en pittige workouts, waarbij je zelf kan selecteren hoe zwaar je het maakt. Had moeite om inspiratie te vinden voor in de sportschool maar nu niet meer! Blij dat ik ze ook thuis kan doen, zeker nu de sportschool een minder laagdrempelige optie is.
- Amsterdam

Eindelijk voelt het alsof ik echt iets gedaan heb!

Ik wist nooit zo goed wat ik precies moest doen in de sportschool en hield het bij de apparaten en oefeningen die ik kende. Voelde daarna nooit als een goede workout en had nooit een voldaan gevoel. Nu 2x getraind met het schema uit het e-book en het is echt top! Loop ook een stuk zelfverzekerder door de sportschool omdat ik nu precies weet wat ik moet doen. En ik ga met meer plezier sporten!
- Rotterdam

Top!

Top e-book met veel verschillende workouts die je ook goed kunt combineren!
- Groningen

Super!!!

Top e-booken! Duidelijke uitleg bij de oefeningen en zeer afwisselende work-outs! Heerlijk thuis aan de slag nu!
- Alkmaar

E kookboek

Voor mij hadden er nog meer recepten in mogen staan. Aanrader Hoop dat er ook een E book komt met makkelijke recepten.
- V

Heel handig om thuis workouts te doen!

Heel fijn om dit eboek te hebben. Nu kan ik thuis ook trainen en weet ik wat ik doe, ik volg meestal twee workouts achter elkaar en heb dan echt een goed gevoel na het trainen. Wel was het even wennen met de gebruikte termen en hoe de workouts precies werken. Maar na een paar keer proberen kom je er wel uit!
- Alkmaar

Super waardevolle e-books!

Ondertussen heb ik al vier e-books van JUST.thelifestyle gekocht en luister ik elke podcast. Stuk voor stuk super waardevol en interessant! Vooral het e-book over gedragsverandering was echt top! Super duidelijk en gemakkelijk toepasbaar. Mijn complimenten!
- Nijmegen

Aanrader!

Ik heb het e-book nog niet helemaal uit, maar ik vind het tot nu toe wel echt een aanrader! Een goede uitleg en heel veel praktische tips die je zelf kunt toepassen. Af en toe best wel confronterend! 😉
- Eindhoven

Geen drempel, gewoon lekker beginnen

Onlangs het dumbell e-book 1.0 aangeschaft. Geen ingewikkelde moves of info welke 10x moet nalezen; dumbells afstoffen of aanschaffen, e-booking ernaast op je tablet en gaan voor een halfuurtje. Voor mij ideaal, omdat het toegankelijk is!
- Leiden e.o.

Enthousiastmerend

Door eerst de boeken te bekijken ben ik enthousiast geworden om ze aan te schaffen.
- Roden

Het e-book geeft inspiratie!

Het e-book ziet er mooi uit, inspireert en motiveert.
- Zwijndrecht

Spierpijn 😉

Ik heb het E-book net 2 dg de eerste workout gedaan en zit nu met spierpijn dit te schrijven.. Ik vind het heerlijk om thuis te trainen en het is echt een aanrader! Jullie zijn een leuk stel en ga zo door!
- Apeldoorn

Absoluut het geld waard!

Ik heb gister mijn eerste work-out gedaan in het park met een vriendin en we waren allebei ontzettend blij! Wat een heerlijke oefeningen. Je hartslag zit lekker hoog en na de oefeningen een voldaan gevoel. Nu al blij met de aanschaf!
- Veenendaal

Fantastisch

Dumbell e book 2.0 en 3.0 aangeschaft. Het zijn leuke en uitdagende work outs die niet te lang duren en je kan ze aanpassen naar je eigen vaardigheid, wat hee fijn is!
- Woerden
74 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

aanbod

wat bieden wij

podcast

In onze podcastserie JUST.talkaboutit bespreken wij onderwerpen die met onze lifestyle te maken hebben. We spreken met elkaar over hoe wij in ’t leven staan, hoe wij met grenzen omgaan en hoe wij goed voor ons lichaam & geest proberen te zorgen. Ook spreken we met inspirerende gasten over onderwerpen zoals voeding, mindset, training, gedragsverandering, mentale fitheid, ondernemen, slaap, de hersenen, geluk, duurzaamheid en nog veel meer.

e-books

In onze e-boeken bieden wij naast veel wetenschappelijke informatie ook daadwerkelijk praktische tools om de JUST.thelifestyle lifestyle te leven. Je vindt er schema’s om mee aan de slag te gaan in de sportschool, voedingsschema’s om een weekmenu te kunnen samenstellen en je vindt er heerlijk recepten. Onze e-boeken zijn perfect als je op zoek bent naar de praktische vertaling van wetenschappelijke kennis en als je direct aan de slag wilt met het creëren van een gebalanceerde lifestyle.

coaching

Wij weten beiden hoe het is als je een fysieke verandering wilt doorvoeren, maar niet weet waar te beginnen. Inmiddels is trainen en gezond eten voor ons een tweede natuur, maar dat was vroeger absoluut niet. Om jou te helpen richting jouw fysieke doel, bieden wij coaching aan. We begeleiden jou 12 weken door middel van een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema en online persoonlijke begeleiding via de app. Wil jij met ons aan de slag om je gezonder te voelen en jouw fysieke doel te behalen?

blogs

In onze blogs gaan wij dieper in op de onderwerpen voeding, training en mindset. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle informatie die wij naar buiten brengen theoretisch onderbouwd is, hebben we een team van voedings-, trainings- en gedragsexperts die JUST.thelifestyle van inhoudelijke blogs voorzien. Je vindt hier o.a. blogs over hoe het komt dat gedragsverandering zo lastig is, hoe je kunt berekenen hoeveel calorieën je kunt eten, hoe je aan je eiwitten komt als je een vega(n) dieet hanteert, hoe belangrijk een warming-up is en nog veel meer.

over ons

wie zijn wij?

Judith & Maarten zijn de oprichters van het platform JUST.thelifestyle.

Wij zijn:

  • Ondernemend
  • Verslaafd aan sporten
  • Bewust van de kracht van mindset
  • No nonsense
  • Gedreven om informatie en inspiratie betreffende onze lifestyle te delen met anderen

Onze missie:

Zoveel mogelijk mensen laten inzien dat een mentaal & fysiek fitte lifestyle binnen handbereik ligt en je levensgeluk vergroot.

Om deze missie te realiseren hebben wij in juli 2019 JUST.thelifestyle opgericht. Een informatief platform betreffende de lifestyle die wij leven.

JUST.thelifestyle bestaat uit vier verschillende thema’s:

  • JUST.talkaboutit
  • JUST.eatwell
  • JUST.trainwithus
  • JUST.amindset

Ook organiseren we m.b.t. de onderste drie thema’s lezingen en workshops.

‘’Being healthy and feeling mentally and physically fit isn’t just a hype or a trend. It’s JUST.thelifestyle’’

wekelijks Inspiratie ontvangen over training, mindset en voeding?

Laat hier je mail adres achter!

read now

blogs