Being healthy and
feeling fit isn't just
a hype or a trend.
It's JUST.thelifestyle.

23400

luisteraars

podcasts

7500

gelezen

blogs

500

bezoekers

events

3137

verkochte

e-books

Wil jij je mentaal & fysiek fit voelen?
Download dan een van onze e-books.

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

deelnemers

reviews

Heel fijne en praktische Work-outs!

Ik heb de drie dumbell e-books en ik vind ze geweldig! Dankzij deze e-books hoef ik 's morgens niet meer na te denken over mijn work-out. Dat zorgt voor heel wat minder stress en ik weet ook dat ik deze wrok-outs op vakantie e.d. zal kunnen blijven doen omdat ik namelijk enkel mijn dumbell en een matje nodig heb! Geweldig, toch? Goed bezig just.thelifestyle!
- Van de Leur

Super fijne en leuke workouts!

Ik heb de dumbbell e-books van JUST.thelifestyle gekocht. Deze zijn super fijn: er staat een duidelijke uitleg van de workouts en er zitten mooie afbeeldingen bij. De workouts kunnen allemaal binnen een halfuurtje gedaan worden, dus ook wanneer je weinig tijd hebt is sporten een optie! Ik ben fan!
- Utrecht

Heel fijn en helder boek

Het is een onwijs fijn boek die je stap voor stap helpt om jou gedrag te veranderen. Ik heb het boek nog niet helemaal uit want er zitten opdrachten bij die langer duren maar tot nu toe vind ik het echt een aanrader!!
- Reeuwijk

Top

Precies wat ik nodig had! Heerlijk om zoveel dumbell workouts te hebben. Zeker nu in deze Corona tijd! Het is ook lekker uitdagend, zelfs voor mij als fanatiek gevorderde sporter!
- Nieuw-Lekkerland

Duidelijke oefeningen en lekker ontbijt recepten

Ik vind de oefeningen begrijpelijk. Nu alleen nog die ene schop onder m’n kont en de wilskracht om dagelijks te oefenen
- Groningen

Ik ben blij met de e-boeken!

ik ben blij met de e-boeken! Het liefst zou ik ze niet nodig hebben en regelmatig WOD’s doen in de crossfitbox, maar na voor de zoveelste keer (5e) een gescheurde kruisband durf ik veel movements niet meer te doen, en zocht ik een alternatief. Ik heb een hekel aan de fitness, maar nu met deze work-outs kan ik toch intensieve maar gecontroleerde trainingen doen. Dus voor mij een goed alternatief. Het boek is duidelijk, ziet er fijn uit. Tip is nog om misschien met advies gewichten te werken. Bijvoorbeeld 100 push press work out = met ongeveer 65% van je normale dumbell gewicht. Zoiets. Nu is het voor mij niet altijd in te schatten wat ik nodig heb als het om heel veel herhalingen gaat.
- Amsterdam

Heel praktisch handboek, dit zijn de handvaten die je nodig hebt!

Super praktisch e-book! De verschillende stappen zijn enorm duidelijk en vooral erg concreet! Dit is exact wat ik nodig had om werk te maken van enkele gedragsveranderingen. Door alle tips ben ik momenteel van mijn vervelendste gewoonte af aan het geraken: doelloos scrollen op mijn gsm 's avonds! Het boek daagt je uit om na te denken en te reflecteren over je gedrag, dat is soms confronterend maar wel heel erg nodig. Ik ben heel tevreden!
- Heverlee

Nice!

Hi, Onlangs jullie 3 ebooks aangeschaft. Omdat ik zelf niet veel ervaring heb met dumbell training zou het super handig zijn als jullie uit de Ebooks de oefeningen, via bv Instagram, zouden voordoen.
- Santpoort Noord

Overzichtelijk boek, wat makkelijk te lezen is en voor iedereen toegankelijk

Momenteel ben ik nog bezig met het lezen van de e-reader maar mijn eerste indruk is positief. Het is een helder geschreven verhaal wat fijn leest. Nu ben ik bij het stappenplan maar hier wil ik echt de tijd voor nemen om het goed te doen. Maar het begin is er al. Ik zou het iedereen aanraden om deze e-reader te kopen omdat het leerzaam is en ik ben er van overtuigd als je het stappenplan volgt en je er echt voor wil gaan dat het je lukt. Daarnaast raad ik de dromen- en doelenplanner van Judith Noordzij aan om als toevoeging te gebruiken. Hier ben je ook bezig met je doelen en hoe je het kan waarmaken door dit te plannen.
- Amersfoort

Inspirerend en motiverend boek.

Veel informatie over het in de praktijk brengen van je dromen, dit boek moet je niet alleen lezen maar daadwerkelijk beoefenen voor het beste resultaat.
- Beugen

Snelle levering, hele toffe ebooks

Ik ben blij verrast met de inhoud van de eBooks, het geeft mij inspiratie om aan de slag te gaan en heeft een goede kwaliteit Mooie opmaak 😉 Het enige is dat je al wel zelf een basis in fitness oefeningen moet hebben, op de afbeeldingen na is er geen uitleg. Ik had dit ook niet verwacht of nodig, maar voor beginners is dit wel iets om rekening mee te houden
- Groningen

Inspirerend!

Leuke e-books met overzichtelijke oefeningen! Goede en sneller service ook.
- Zwolle

Inspiratie in een ebook

Ik heb dit ebook een tijdje geleden aangeschaft. In kleine stapjes doe ik elke dag een paar pagina's. Vind het tot nu toe echt een inspiratie, en het zet mij goed aan het nadenken. Het is ook fijn om oefeningen tussendoor te doen om er actief mee bezig te zijn. Graag zie ik meer van jullie 3 terug op papier. Ik kan hier echt met positiviteit in lezen.
- Oosterhout

Goede oefeningen en fijne uitleg met plaatjes

Blij met de inspiratie en uitleg uit het boek
- Tilburg

Snelle service

Na de betaling kreeg ik volgens mij al binnen 10 minuten de mail met de e-books. Aangezien het al laat in de avond was, toch maar niet meteen begonnen haha.
- Groesbeek
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

aanbod

wat bieden wij

podcast

In onze podcastserie JUST.talkaboutit bespreken wij onderwerpen die met onze lifestyle te maken hebben. We spreken met elkaar over hoe wij in ’t leven staan, hoe wij met grenzen omgaan en hoe wij goed voor ons lichaam & geest proberen te zorgen. Ook spreken we met inspirerende gasten over onderwerpen zoals voeding, mindset, training, gedragsverandering, mentale fitheid, ondernemen, slaap, de hersenen, geluk, duurzaamheid en nog veel meer.

e-books

In onze e-boeken bieden wij naast veel wetenschappelijke informatie ook daadwerkelijk praktische tools om de JUST.thelifestyle lifestyle te leven. Je vindt er schema’s om mee aan de slag te gaan in de sportschool, voedingsschema’s om een weekmenu te kunnen samenstellen en je vindt er heerlijk recepten. Onze e-boeken zijn perfect als je op zoek bent naar de praktische vertaling van wetenschappelijke kennis en als je direct aan de slag wilt met het creëren van een gebalanceerde lifestyle.

coaching

Wij weten beiden hoe het is als je een fysieke verandering wilt doorvoeren, maar niet weet waar te beginnen. Inmiddels is trainen en gezond eten voor ons een tweede natuur, maar dat was vroeger absoluut niet. Om jou te helpen richting jouw fysieke doel, bieden wij coaching aan. We begeleiden jou 12 weken door middel van een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema en online persoonlijke begeleiding via de app. Wil jij met ons aan de slag om je gezonder te voelen en jouw fysieke doel te behalen?

blogs

In onze blogs gaan wij dieper in op de onderwerpen voeding, training en mindset. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle informatie die wij naar buiten brengen theoretisch onderbouwd is, hebben we een team van voedings-, trainings- en gedragsexperts die JUST.thelifestyle van inhoudelijke blogs voorzien. Je vindt hier o.a. blogs over hoe het komt dat gedragsverandering zo lastig is, hoe je kunt berekenen hoeveel calorieën je kunt eten, hoe je aan je eiwitten komt als je een vega(n) dieet hanteert, hoe belangrijk een warming-up is en nog veel meer.

over ons

wie zijn wij?

Judith & Maarten zijn de oprichters van het platform JUST.thelifestyle.

Wij zijn:

  • Ondernemend
  • Verslaafd aan sporten
  • Bewust van de kracht van mindset
  • No nonsense
  • Gedreven om informatie en inspiratie betreffende onze lifestyle te delen met anderen

Onze missie:

Zoveel mogelijk mensen laten inzien dat een mentaal & fysiek fitte lifestyle binnen handbereik ligt en je levensgeluk vergroot.

Om deze missie te realiseren hebben wij in juli 2019 JUST.thelifestyle opgericht. Een informatief platform betreffende de lifestyle die wij leven.

JUST.thelifestyle bestaat uit vier verschillende thema’s:

  • JUST.talkaboutit
  • JUST.eatwell
  • JUST.trainwithus
  • JUST.amindset

Ook organiseren we m.b.t. de onderste drie thema’s lezingen en workshops.

‘’Being healthy and feeling mentally and physically fit isn’t just a hype or a trend. It’s JUST.thelifestyle’’

NO GYM NO PROBLEM!
Wil jij dagelijks een home workout ontvangen?

Laat hier je mail adres achter!

read now

blogs

Blog #2 Dag 15 – 28

10 t/m 14 mei Bergen, Limburg Zondag 10 mei kwamen we in Bergen in Limburg aan. We hadden via de app CamperContact een camperplaats aan

LEES VERDER »

Invriestips voor je voorraad

Het virus is nu enkele weken in Nederland. Het extreme ‘hamsteren’ is grotendeels voorbij en mensen gaan vaker naar buiten. Hoewel niet iedereen meer zijn

LEES VERDER »