CAMELLA BOT

Hi! Ik ben Camella. Ik ben altijd bezig met voeding. Altijd. Koken en nieuwe producten ontdekken en uitproberen maakte mij al vroeg gelukkig. Daarom ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren, zodat ik daar meer over kon leren. Daarop volgend heb ik ook de master Health Food Innovation Management afgerond. Ik vond het super leuk en dacht nu ECHT te weten hoe belangrijk gezonde voeding voor je is! Ik ging aan de slag bij verschillende bedrijven om mijn kennis over gezonde voeding te gebruiken en het aanbod van producten in de supermarkt gezonder te maken. Maar gebeurde er iets waardoor ik ECHT ECHT leerde hoe belangrijk gezonde voeding is.

In maart 2019 kwam ik thuis te zitten van mijn werk met heftige paniekaanvallen en een angststoornis. Ik durfde de winkel niet in en de straat niet op. Toen ik na veel therapiesessies weer langzaam op gang kwam, besefte ik hoe belangrijk gezonde voeding voor me was. Gezond eten bracht mij fysiek en mentaal steeds verder in mijn herstel. Hoe gezonder mijn voeding was, hoe lekkerder ik me in mijn vel ging voelen. De theorie die ik leerde tijdens mijn studie, bleek in de praktijk ook echt te kloppen. Toen ik mijn theoretische kennis kon aanvullen met mijn waardevolle praktijkervaring besloot ik dat ik anderen ook wilde helpen. Iedereen verdient het om lekker in zijn/haar vel te zitten. Iedereen verdient een gezond voedingspatroon. Iedereen verdient de juiste kennis over – en een gezonde relatie met voeding.

Daarom ben ik sinds september 2020 gestart met Camella Bot Voedingsadvies en creëer ik persoonlijke voedingsplannen voor mensen die hun doelen willen behalen. Voedingsplannen die anders zijn dan je misschien gewend bent. Je bepaalt namelijk altijd zelf wat je eet. Ik geloof dat dit het beste werkt. Dus, geen standaard schema of een voorbeelddagmenu. Nee. Je eet waar je trek in hebt. Mijn visie is dat het enkel dan mogelijk is om het vol te houden en er je leven lang wat aan te hebben. Wil je meer informatie over een persoonlijk voedingsplan en een voorbeeld bekijken? Bekijk mijn website dan hier.

Om mensen meer inzicht te geven in hun voedingspatroon, ben ik ook het instagramaccount @bijt.wijs gestart waar ik verschillende voedingsmiddelen deel voor 100 kcal. Het is erg grappig om het verschil in volume te zien tussen verschillende producten!

Verder ben ik gek op wandelen (vijf keer de Nijmeegse Vierdaagse, check), krachttraining en heb ik altijd gevoetbald. Ik woon samen met mijn vriendin Roxan in Maarssen, maar ben geboren en getogen in Vlaardingen. Ten slotte ben ik gek op het delen van mijn kennis over voeding. Dus heb je een vraag of is er iets onduidelijk (bijvoorbeeld op een verpakking van een product), kan je het me altijd vragen! Ik vind het ontzettend leuk om je te helpen.

Liefs Camella

listen now

podcasts

Afl. #31 – Motivatie

Motivatie. Een woord wat vaak terugkomt binnen de lifestyle industrie. We bespreken in deze podcast motivatie en wat het betekent voor ons. Hoe blijven wij

LEES VERDER »

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie