JUDITH NOORDZIJ

Gedurende de afgelopen jaren heb ik een bovenmatige interesse ontwikkeld in het menselijk gedrag, het menselijk lichaam en het menselijk brein. En dan vooral in de wisselwerking tussen deze drie. Om hier elke dag mee bezig te kunnen zijn heb ik er zowel mijn hobby als mijn werk van gemaakt. Ik train veel, ik schrijf, ik spreek, ik vlog, ik organiseer workshops en ik ben actief op Instagram. Kortom: ik ben een mentaal en fysiek actieve online ondernemer!

Zonder breakdown geen breakthrough

Hier ben ik niet zomaar gekomen. Zonder breakdown geen breakthrough zeggen ze wel eens en dat geldt zeker ook voor mij.

‘Van 2011 t/m 2014 was ik advocate bij een groot advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ik maakte werkweken van >60 uur per week en probeerde daarnaast ook op alle andere vlakken de ballen hoog te houden.’

Ik vergat alleen één ding: het persoonlijke vlak. Dit resulteerde in een heftige burn-out. Ik kon werkelijk waar níks meer, geen gesprek kon er met mij worden aangeknoopt. Mijn hersenen waren op. Noodgedwongen moest ik rust nemen en moest ik weer opnieuw leren om goed voor mijzelf te zorgen.

Ik heb er zoveel van geleerd

Een emotioneel en lichamelijk zwaar, maar bovenal mooi herstelproces volgde. Ik ging op ontdekkingstocht naar mezelf en leerde naar mijn hart te luisteren en voor mijn lichaam en geest zorgen. Ik leerde dat ik niet mijn omgeving moest volgen, maar mijn hart.

Ik leerde mijzelf accepteren zoals ik ben, mét mijn vitiligo. En ik leerde dat mijn dromen en gevoelens er mochten zijn. Kortom; ik leerde mezelf zijn.

‘En daarnaast leerde ik hoé belangrijk het is om goed voor je fysiek te zorgen als je je mentaal sterk wilt voelen.’

In 2014 begon ik met krachttraining en in 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Crossfit. Voordat ik ging studeren ben ik altijd al erg sportief geweest – ik sportte van mijn 6e tot mijn 19e bijna dagelijks. Toen ik dit in 2014 weer oppakte merkte ik hoe erg ik het gemist had. Hoe erg ik mijn eigen behoeftes verwaarloosd had om in een bepaald plaatje te passen. En ik merkte hoe gelukkig ik er weer van werd. Hoe belangrijk het was om er prioriteit aan te geven.

Mijn ultieme droom is een wereld waarin iedereen zichzelf is. Een wereld waarin iedereen goed voor zichzelf zorgt, waarin iedereen zijn/haar hart volgt, waarin iedereen geniet van het leven en waarin iedereen zichzelf accepteert en waardeert.

Om mijn steentje bij te dragen richting deze mooie wereld ben ik online ondernemer geworden. Door middel van lezingen, podcasts, workshops, een boek en storytelling op social media deel ik mijn verhaal, mijn visie, mijn enthousiasme, mijn positiviteit en mijn liefde. Hierdoor hoop ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om voor zichzelf te zorgen en te kiezen.

listen now

podcasts

Afl. #31 – Motivatie

Motivatie. Een woord wat vaak terugkomt binnen de lifestyle industrie. We bespreken in deze podcast motivatie en wat het betekent voor ons. Hoe blijven wij

LEES VERDER »

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie