SUZIE GEURTSEN

Hoi, leuk je te ontmoeten! Ik ben Suzie. 30 jaar, gedragspsycholoog, kersverse ondernemer en sinds een tijdje vooral mijn eigen beste vriendin: wat mij betreft dé sleutel naar het goede leven. Jarenlang moest ik van mezelf aan allerlei voorwaarden voldoen om mee te tellen. Dun zijn, leuke kleren dragen, anderen blij maken, een stijlvol opgeruimd huis hebben, uitblinken op mijn werk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik moest perfect zijn. Hoewel ik tot het gaatje ging, lukte dit natuurlijk nooit. Leven met deze ‘nooit goed genoeg’ mindset putte me uit. Het zorgde zelfs voor een eetprobleem, verlatingsangst en een burn-out. 

Alles veranderde toen ik besefte dat het leven niet per se zwaar was, maar ik het zelf zwaar maakte. En dat ik ook kon kiezen om mezelf juist – als een goede vriendin – vooruit te helpen. Inmiddels ben ik veel boeken, trainingen, gesprekken met een psycholoog, yogalessen en solo reizen verder. Ik leerde mijn ‘nooit goed genoeg’ mindset te veranderen in een behulpzame mindset. En man, wat is dat fijn. Ik geniet, ben rustiger, zelfverzekerder en ik maak keuzes die bij mij passen. Ik werk bewust aan mijn mooiste leven, maar ik staar me niet meer blind op mijn doelen. Ik en mijn leven met al zijn ups en downs zijn al goed genoeg. Dit gevoel gun ik iedereen!

Daarom heb ik mijn baan opgezegd (ik werkte als gedragspsycholoog vooral aan overheidscampagnes maar ik schreef ook blogs over gedragsverandering, die vind je hier). Ik wil mijn kennis van gedragsverandering inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen hun eigen beste vriend(in) te worden en vanuit die basis hun mooiste leven te creëren. Dat doe ik door over mindset te bloggen voor JUST.thelifestyle. Én door een kledinglijn te starten met duurzame damespakken: Storyowners.

Zelf ben ik het gelukkigste als ik dans en de zon op mijn gezicht voel. Als ik me kan inzetten voor dingen die me aan het hart gaan vanuit elke plek op de wereld. Als de mensen waarvan ik hou gelukkig zijn. En als ik op zaterdagochtend nootjes eet in bed. 

Nieuwsgierig naar mijn belangrijkste mindset-lessen, wat damespakken in hemelsnaam te maken hebben met het worden van je eigen beste vriendin en wat er komt kijken bij het opzetten van Storyowners? Dan vind je het misschien leuk om mij ook te volgen op insta: @suusgeurtsen.

Liefs!

listen now

podcasts

Afl. #31 – Motivatie

Motivatie. Een woord wat vaak terugkomt binnen de lifestyle industrie. We bespreken in deze podcast motivatie en wat het betekent voor ons. Hoe blijven wij

LEES VERDER »

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie

informatie en inspiratie
betreffende voeding

informatie en inspiratie
betreffende mindset

informatie en inspiratie
betreffende training

onze podcast serie